De woning aan de Schoofbandweg 7 te Rossum is zéér centraal gelegen in het midden van Nederland, de Bommelerwaard:

  • 500 meter van Bedrijventerrein de Wildeman
  • 5 minuten van de A2
  • 5 minuten van treinstation en de historische kern van Zaltbommel
  • 8 km van De Zandmeren in Kerkdriel
  • 15 minuten van 's-Hertogenbosch
  • 30 minuten van Eindhoven
  • 30 minuten van Utrecht

# Bedrijventerrein De Wildeman

Vlak onder het hart van Nederland, aan de A2, net buiten centrum van de historische stad Zaltbommel, ligt een duurzaam, veilig en centraal gelegen bedrijventerrein. De Wildeman biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid – niet voor niets maakt het deel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland – en een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid tussen de ondernemers die er gevestigd zijn, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten als politie en brandweer. Bron en lees meer op www.de-wildeman.nl.

# Rijksweg 2 (A2 / N2)

Rijksweg 2 (A2 / N2) is een rijksweg en autosnelweg in Nederland. De weg begint bij Amsterdam als verlengstuk van de s110. Het beginpunt ligt bij knooppunt Amstel en zo gaat het via Utrecht, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Maastricht naar de rijksgrens van België nabij Eijsden, waar de weg aansluit op de Belgische A25. De A2 wordt beschouwd als de belangrijkste noord-zuid-verbinding van Nederland. De rijksweg heeft een lengte van 207,8 km. Bron en lees meer op www.wikipedia.org.

# Treinstation Zaltbommel

Station Zaltbommel is een spoorwegstation in het Gelderse Zaltbommel aan de spoorlijn Utrecht - 's-Hertogenbosch. Nabij het station zijn diverse voorzieningen voor het zogenaamde voor- en natransport aanwezig. Er is zowel een bewaakte als een onbewaakte fietsenstalling, er is een groot - gratis - (P&R) parkeerterrein en er is een bushalte.

# Historisch centrum Zaltbommel

Zaltbommel is een gezellig vestingstadje aan de Waal met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Veel mensen kennen het stadje van de stompe-toren-zonder-spits. Al van verre zie je die 'toren van Bi-Ba-Bommel'. Vanaf de mooie Waalbrug zie je ook de kleine bewoonde watertoren en de stadswallen. Daarachter ligt het oude en ommuurde deel van het stadje Zaltbommel. De geschiedenis is er overal voelbaar. Bron en lees meer op www.bommelerwaardgids.nl

# De Zandmeren

Dit unieke recreatiepark vind je in de Bommelerwaard, in een van de mooie uiterwaarden langs de afgedamde Maas. Een toplocatie voor natuurliefhebbers en rustzoekers, met ’s avonds de mooiste zonsondergangen. De Zandmeren is een gebied rondom een drietal met elkaar verbonden zandgaten aan de Maas bij Kerkdriel in de provincie Gelderland. De plassen zijn ontstaan door zand- en grindwinning. Ze zijn per boot vanaf de Maas toegankelijk. Het gebied rond de plassen is in gebruik als recreatieterrein met horeca, sportmogelijkheden en strand. Er is een jachthaven en er zijn aanlegplaatsen voor klassieke schepen. Bron en lees meer op www.zandmeren.nl